Home
  Produse
  Combine
  Electroterapie
  Tens Tenscare
  Tens Neurotech
  Deep Oscillation
  Hidroterapie
  Ultrasunete
  Microunde
  Unde Scurte
  Magnetoterapie 
  Termoterapie
  Crioterapie
  Masaj Limfatic
  Kinetoterapie
  Aerosoli
  Laseri
  Vacuum
  Servicii
  Scrie-ne

   Termeni legali   Contact              English 
Crioterapie   


 FRIGOSTREAM

Crioterapia se bazează pe răcirea superficială şi foloseşte temperaturi scăzute pentru a reduce temperatura ţesuturilor. Crioterapia presupune folosirea unui curent de aer răcit continuu într-un domeniu constant de temperatură, ceea ce determină o serie de efecte termoregulatoare care sunt indicate în diferite afecţiuni, ca de exemplu dureri acute sau cronice, reumatism.. Câteva efecte fiziologice ale crioterapiei :
  • Influenţa asupra nervilor senzoriali
  • Reducerea proceselor de transmisie a impulsurilor nervoase
  • Efecte vasoconstrictive imediate

Unitatea compactă de crioterapie FRIGOSTREAM oferă performanță optimizată într-un spațiu minim și este disponibilă în cinci versiuni diferite.

Ea generează aer rece cu un curent reglabil de aer de până la 1500 l / min și astfel permite răcirea țintită a ariilor corpului cu avantajele recunoscute față de CO² și pachetele de gheață.

Dacă este utilizat corect, riscul de deteriorare la rece este exclus. FRIGOSTREAM funcționează cu o sursă de energie care nu costă nimic - aer - și, prin urmare, este întotdeauna gata de utilizare și nu are probleme de completare a resurselor.

Ca și sistemul de aer condiționat, aerul înconjurător este răcit și suflat pe piele printr-un tub de tratament fără contact direct la temperaturi de până la -60 ° C (vezi datele tehnice din catalog la descărcările de mai jos).

Diferitele tuburi și duze permit un tratament ușor direcționat.

Funcția de dezgheț, care nu necesită golire a apei din partea utilizatorului (cu excepția lui C200 / C600), este deosebit de ușor de utilizat.

Circuitul frigorific al liniei FRIGOSTREAM este un sistem închis și nu necesită nicio întreținere.

Crioterapie