Home
  Produse
  Servicii
  Scrie-ne
 
  

   Termeni legali   Contact              English 
Bine ati venit

   Înfiintata în 1991 firma METECUS s-a dezvoltat în domeniul productiei, comercializarii si service-ului atat pentru aparate de masura si control cat si pentru aparate medicale propunandu-si misiunea de a oferii clientilor produse de calitate, sigure si ecologice.
   Preluand experienta specialistilor clujeni în domeniul productiei de aparatura medicala, prin cercetare, dezvoltare si cooperare am deschis un nou drum lansand o serie de produse destinate fizioterapiei, aparate pe care le distribuim in toata tara.
   Livram la cheie o gama completa de echipamente medicale pentru fizioterapie cu 24 luni garantie si 10 ani service postgarantie.
   Oferim service si verificari metrologice în laborator autorizat pentru o gama larga de aparatura de masura si control pentru marimi electromagnetice, temperaturi, fizico-chimice.
      1992 - atelierul de reparatii pentru aparate de laborator si medicale
      1995 - laboratorul metrologic autorizat pentru verificarea mijloacelor de masurare din domeniile: electrice, temperaturi, fizico-chimice; atelierul este autorizat sa efectueze reparatii la mijloacele de masurare.
      2007 - laboratorul de încercări pentru dispozitive medicale în directă corelare cu prevederile directivei 93/42/EEC aplicabile şi a legislaţiei naţionale (proiect CEEX)
   Preocuparea noastra pentru respectarea standardelor de siguranta si calitate (SR EN ISO 9001/2015, SR EN ISO 17025) si parteneriatul nostru sincer cu clientii în favoarea sanatatii sunt motivele succesului nostru.

fizioterapie