Home
  Produse
  Combine
  Electroterapie
  TENS Neurotech
  DEEP
  OSCILLATION®

  Hidroterapie
  Ultrasunete
  Microunde
  Unde Scurte
  Magnetoterapie 
  Termoterapie
  Crioterapie
  Masaj Limfatic
  Kinetoterapie
  Aerosoli
  Laseri
  Vacuum
  Servicii
  Scrie-ne

   Termeni legali   Contact              English 
FRIGOSTREAM   

   Sistemul compact pentru crioterapie FRIGOSTREAM oferă performanţe optimizate într-un spaţiu foarte mic. Aparatul generează aer rece cu posibilitatea de ajustare a curentului de aer şi astfel permite răcirea direcţionată a zonelor corpului. De asemenea oferă avantaje recunoscute faţă de tratamentele cu zăpada carbonică şi împachetările cu gheaţă. Dacă este utilizat în mod corect atunci nu există pericolul de vătămare a pielii.
  FRIGOSTREAM foloseşte o sursă de energie care nu costă nimic - aerul- întotdeauna la dispoziţie pentru folosinţă imediată şi care nu generează probleme de aprovizionare. Ca şi în cazul sistemelor de aer condiţionat, aerul din interior este răcit şi trecut printr-un tub de tratament , fără a avea contact direct cu pielea, la temperaturi de până la –32 °C. Pentru a asigura un tratament optim adaptat fiecărei indicaţii în parte, sunt disponibili un braţ pentru suport şi un număr de elemente de fixare.
   FRIGOSTREAM poate fi prevăzut de asemenea şi cu un tub mai subţire pentru a fi folosit împreună cu tratamentele cu laser.
  Această versiune are un debit mai mare al aerului pentru ca puterea de răcire la –32°C să rămână constantă
FRIGOSTREAM