Home
  Produse
  Combine
  Electroterapie
  Tens Tenscare
  Tens Neurotech
  Deep Oscillation
  Hidroterapie
  Ultrasunete
  Microunde
  Unde Scurte
  Magnetoterapie 
  Termoterapie
  Crioterapie
  Masaj Limfatic
  Kinetoterapie
  Aerosoli
  Laseri
  Vacuum
  Servicii
  Scrie-ne

   Termeni legali   Contact              English 
PHYSIOVAC-Expert
a
  Aparatul de vacuum PHYSIOVAC Expert controlat de microprocesor permite o aplicare uşoară şi comfortabilă a electrozilor de vacuum, în special în zonele corpului la care este mai dificil de ajuns. Aşezarea sistematică a elementelor necesare operării şi afişajul LED permit o mai uşoară întrebuinţare a aparatului. Impulsurile pentru intensificarea tratamentului se pot regla în mod continuu.
  Pompa de vid autoreglabilă funcţionează fără zgomot şi asigură un vid constant. Pompa de apă are un indicator de nivel şi, în caz de nevoie, determină închiderea automată a aparatului PHYSIOVAC Expert.
   În cazul în care se combină cu un aparat de electroterapie, cele două sisteme determină aplicarea tratamentului de electroterapie prin electrozii de aspiraţie.
   Dacă se folosesc cupele de aspiraţie, atunci cu PHYSIOVAC Expert se poate aplica masajul prin unde de aspiraţie.
   Accesoriile standard includ 4 electrozi cu oprire automată Vacustop. Datorită formei lor line, aceşti electrozi de vacuum de înaltă calitate se adaptează uşor la curbura corpului şi sunt disponibili în trei mărimi diferite (diametre de 3, 6 şi respectiv 9 cm).