Home
  Produse
  Combine
  Electroterapie
  Tens Tenscare
  Tens Neurotech
  Deep Oscillation
  Hidroterapie
  Ultrasunete
  Microunde
  Unde Scurte
  Magnetoterapie 
  Termoterapie
  Crioterapie
  Masaj Limfatic
  Kinetoterapie
  Aerosoli
  Laseri
  Vacuum
  Servicii
  Scrie-ne

   Termeni legali   Contact              English 
BAXOLVE XP
a
Concept inovator pentru controlul durerii de spate

BAXOLVE XP este un concept inovator pentru controlul durerii de spate, utilizând două terapii deja testat e clinic - TENS şi suportul lombar –integrate într-o singură centură. Cu BAXOLVE XP TENS şi suport lombar pot fi folosite împreuna pentru un efect antialgic maxim sau separat, după cum necesită.

  • Dezvoltat de experţi şi testat clinic de specialiştii ortopezi
  • In întregime flexibil- cu compresie unică sau dublă, cu placa de masaj sau fără, cu TENS sau fără.
  • Uşor de potrivit şi comfortabil de purtat.
  • Disponibil în 5 mărimi diferite.
  • Plug&Play System. Firele integrate elimină dezordinea facută de cabluri. Doar conectaţi unitatea TENS şi porniţi.
  • Poate fi folosit cu toate dispozitivele TENS sau combinate TENS/NMES făcute de Neurotech.
COMBISTIM XP
De ce BAXOLVE XP Pentru ca:
Mai multă flexibilitate cu BAXOLVE XP In funcţie de natura durerilor de spate şi intensitatea lor Baxolve XP poate fi aplicat într-o varietate de moduri. De exemplu dispozitivul Neurotech TENS poate fi conectat pentru a accentua terapia contra durerii sau un dispozitiv de Stimulare Electrică Neuromusculară (NMES) pentru tratarea atrofiilor. Nivelul de compresiune poate fi uşor ajustat prin adăugarea sau scoaterea centurii exerne de compresie, de asemenea şi pelota de masaj poate fi scoasă sau adăugată în funcţie de necesităţi.
Dublă compresie cu Baxove Xp Baxolve XP este dotat cu Duopress un suport şi sistem de compresie adaptabil. Cu Duopress centura externă de compresie poate fi adăugată sau scoasă pentru a asigura optimul de comfort, suport şi compresie.
Imbunătăţirea terapiei antialgice mulţumită sistemului unic de masaj Baxolve XP Baxolve XP este dotat cu o pelotă de masaj cu design special. Butoanele mici din cauciuc montate pe placă au un efect de masaj pe zona spinală inferioară, îmbunătăţesc circulaţia sângelui şi ajută la reducerea durerii.
Dezvoltat de experţi şi testat clinic. In spatele dezvoltării Baxolve XP stau ani de experieţă a ortopezilor şi experţilor în ortezare. Fiecare detaliu a fost verificat şi validat pentru a asigura cele mai înalte standarde de calitate atât pentru pacient cât şi pentru doctor. Baxolve XP a fost testat clinic în privinţa eficienţei pentru durerea de spate.
Sistem uşor, rapid şi ajustabil Fixarea printr-o simplă bandă Velcro cu sistem de buzunare şi agăţătoare pentru police fac centura Baxolve XP uşor de aplicat chiar şi pentru persoanele în vârstă la domiciliu
Pentru talie până la 142 cm Baxolve XP vine în 5 mărimi diferite acoperind toate dimensinile, în talie, până la 142cm.
Design anatomic pentru un maxim de comfort Baxolve XP este facut dintr-un material asemanator cu pielea, elastic şi subţire numit Flextex. Acesta are calităţi excelente de a absorbi umiditatea şi lăsa pielea să respire. Orice exces de transpiraţie este imediat transportat la suprafaţă de unde se poate evapora.
Sistem Plug&Play Nu necesită cabluri speciale atunci când este folosit împreună cu dispozitivele TENS sau NMES. Cablurile sunt complet integrate în Baxolve XP. Doar îndepărtaţi folia protectoare de pe electrozi şi aplicaţi; conectaţi dispozitivul TENS/NMES şi este gata de folosire
Loc special integrat pentru dispozitivele TENS/NMES Pe cât de uşor este de aplicat centura Baxove XP pe atât de uşor este şi de conectat dispozitivul TENS/NMES. Doar introduceţi clema dispozitivului în agăţătoarea de pe centură.